
Професії
Навігація
Архів файлів
Корисна інформація
11 Хімічний склад і харчова цінність овочів, їх класифікація
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 23 травня 2012, 21:08
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
17-18. Нарізання овочів: прості форми
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 23 травня 2012, 21:08
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
26. Характеристика родин риб
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 23 травня 2012, 21:08
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
30,31 Технологія приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 23 травня 2012, 21:08
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
37-48. М’ясо, птиця, дичина, субпродукти
- Деталі
- Опубліковано: Четвер, 18 серпня 2011, 13:41
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
46,47 М'ясні субпродукти
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 23 травня 2012, 21:08
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
56,57 Харчові жири: види, класифікація, характеристика, використання
- Деталі
- Опубліковано: Четвер, 18 серпня 2011, 13:41
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
58 Будова та хімічний склад зерна злакових. Крупи
- Деталі
- Опубліковано: Четвер, 18 серпня 2011, 13:41
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Тема 5 "Теплова кулінарна обробка продуктів. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"
Презентація до уроку 58 "Теплова кулінарна обробка продуктів. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"
69-75. Технологія приготування супів
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 23 травня 2012, 21:08
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
76. Характеристика молока, вершків, молочних консервів, молочнокислих продуктів
- Деталі
- Опубліковано: Четвер, 18 серпня 2011, 13:41
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
95-97. Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 23 травня 2012, 21:08
- Автор: Мирошниченко Н. В.
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
Більше статей...
- 106 Приготування рибних напівфабрикатів з усіх видів риб
- 111 Розбирання яловичини, кулінарне призначення частин
- 129 Прянощі, приправи: класифікація, характеристика, використання
- 131-143. Супи
- 151-157. Соуси
- 162. Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів
- 163-167. Страви з овочів та грибів
- 175 Яєчні продукти та їх використання
- 176-178. Страви з яєць та сиру
- 246,247 Рибні продукти солоні, копчені, баликові вироби, ікра риб, рибні консерви, крабові палички, пасти
Дочірні категорії
-
Загальноосвітні
- Кількість статей:
- 8
-
Загальнотехнічні
- Кількість статей:
- 2
-
Кухар
- Кількість статей:
- 26
-
Оператор комп'ютерного набору; секретар керівника
- Кількість статей:
- 23
-
ССЕ
- Кількість статей:
- 2
-
ТМ
- Кількість статей:
- 2
-
ШЛПМ
- Кількість статей:
- 2
