top
logo

Корисні посилання

Державні установи

mon khouo ptou ptokh dsz

Освітні портали

ПедПРЕСА Інформаційно-комунікаційний портал системи освіти Харківської області  Файловий сервер ІКП СО

Портали

google24 mail.ru YouTube vkontakte24

Автопереклад

Ukrainian English French German Russian

11 Хімічний склад і харчова цінність овочів, їх класифікація

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

17-18. Нарізання овочів: прості форми

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

26. Характеристика родин риб

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

30,31 Технологія приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

37-48. М’ясо, птиця, дичина, субпродукти

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

46,47 М'ясні субпродукти

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

56,57 Харчові жири: види, класифікація, характеристика, використання

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

58 Будова та хімічний склад зерна злакових. Крупи

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Тема 5 "Теплова кулінарна обробка продуктів. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"

Презентація до уроку 58 "Теплова кулінарна обробка продуктів. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"

Переглянути/завантажити >>

69-75. Технологія приготування супів

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

76. Характеристика молока, вершків, молочних консервів, молочнокислих продуктів

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

95-97. Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього

Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Презентація до уроку

Переглянути/завантажити >>

Дочірні категорії

Календар новин

<< < травня 2018 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

bottom

© Красноградський професійний ліцей