
Професії
Навігація
Архів файлів
Корисна інформація
23 травня 2012
11 Хімічний склад і харчова цінність овочів, їх класифікація
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
111 Розбирання яловичини, кулінарне призначення частин
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
129 Прянощі, приправи: класифікація, характеристика, використання
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
131-143. Супи
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
151-157. Соуси
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
162. Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
163-167. Страви з овочів та грибів
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
17-18. Нарізання овочів: прості форми
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
175 Яєчні продукти та їх використання
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
176-178. Страви з яєць та сиру
- Article Details
- Written by
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Презентація до уроку
